MESK

Medicinarspexet Umeå

(Denna sida riktar sig endast till nya och gamla MESKare, ledsen om du råkat hamna här ändå, klicka här för att komma tillbaka till startsidan eller här för att komma till info om höstens spex)

Jubel och jubileum!

Har du tappat bort din jubileumsinbjudan?

Eller har hunden ätit upp den?

Eller är det kanske så att  du bytt adress sedan du va med i spexet så snigelposten inte hittar fram?

Eller är du helt enkelt bara en gammal MESKare som letar info ang. den stora jubileumsfesten?

Oavsett vilken kategori du passar in i eller om du har en helt egen kategori så har du hittat helt rätt! MESK hälsar alla nuvarande och tidigare medlemmar välkomna på den stora Jubileumsfesten som äger rum den 2/12. För mer information och anmälan finns här bifogat brevet från vår eminenta jubileumskommitté! Håll till godo!

  

Hej! Nu smäller det!

Jag skriver till er i egenskap av Jubileumsansvarig för Medicinarspexet, och i år firar vi hela 35 år! Detta firar vi såklart med en fest!

Den 2:a december, kort efter lördagens kvällsföreställning kommer det bjudas upp till fest i Rotundan vid Universum på Campus. Där kommer det bjudas på mat. Det är fri bordsplacering, så man hinner med att mingla med så många spexare som möjligt.

Maten kommer bestå av plockmat där alla kommer hitta något att äta, oavsett allergi.

Och ja, självklart serveras en efterrätt, kaffe och punsch.

Biljetter till föreställningen bokas separat här. Det är fri placering i salongen, vill ni boka plats så ni garanterat får sitta tillsammans på föreställningen? Läs mer om hur du gör längst ner på sidan här.

Det fanns tidigare ett formulär där man kunde anmäla sig, hann du fylla i detta bör du vid detta laget ha fått  ett bekräftelsemejl med vidare instruktioner. Missade du att anmäla dig? Misströsta inte! Fram till den 12 november kan du efteranmäla dig genom att mejla dina uppgifter och ange om du dricker alkohol eller ej till alva.hansson@hotmail.com .

Har ni någon idé som bör genomföras denna kväll? Eller annat förslag? Hör av er till styrelsen på mesk.styrelsen@gmail.com så vidarebefordrar dem er till jubileumskommittén!

Allt gott!

Alva Hansson med Jubileumsgrupp

  

Psst!

Kommer du långväga ifrån och känner inte för att sova på en spexares soffa? I så fall skulle du kunna ta en kik på hotell U&Me. Det ligger i samma byggnad (Väven) som scenen där spexet spelas så det är nära och bra, samt att alla med spexbiljett har 10% rabatt om man anger koden VIP när man bokar!

SparaSpara