MESK

Medicinarspexet Umeå

<< Tillbaka

 

2013 Dr Jekyll & Mr Hyde

Dr Jekyll och Mr Hyde

– eller för några få koppar mer
– eller inte utan mitt kaffe
– eller knack knack
Presenteras stolt av Medicinarspexet!

Låt oss få ta er på en resa tillbaka till det glada 80-talet, alltså 1880-talet… 1888 för att vara exakt…. Eller 1889 i vissa fall, men det är inte det viktiga.

Det viktiga är att vi är i England. London ligger dimmigare än vanligt. Det är så dimmigt att du inte ser baksidan av din hand när du håller den i nacken. Och då är det dimmigt!

I mörka gränder smyger mystiska personer omkring. Men vem är ond och vem är god? Vem kan du lita på? Och vad händer egentligen med den snällaste och trevligaste personen om han inte får sitt dagliga kaffe?

Vår berättelse har allt. Du kommer att få uppleva kärlek, spänning, dramatik, mord, ångest, vansinne, fika, toalettkö, desperation, episka scener, fantastiska musikinslag, ljuvliga sånger, galna omstarter, dålig luft, lysande ljus, helvild dans, massiv dekor och en tråkig och informativ presentation av nödutgångar och brandföreskrifter. Kort sagt: Vi har allt!

Så om du känner spexabstinensen och en hint av kaffetörst så är detta berättelsen för dig. En interaktiv upplevelse med hög igenkänningsfaktor. Har du dock aldrig varit på ett spex så är det dags nu.

Missa inte Medicinarspexets uppsättning av dr Jekyll & mr Hyde på Umeås bästa teaterscen. Vi utlovar en fantastisk och rolig kväll som du aldrig glömmer. Välkommen!

<< Tillbaka