MESK

Medicinarspexet Umeå

Psst! Är du gammal MESKare och letar efter mer info ang. jubileet? Kika här!

Medicinarspexet MESK presenterar stolt 2017-års spex, tillika 35-årsjubileumet:

Trollkarlen från Oz
– eller Det ozar i väven
– eller A song of Oz and fire
– eller Rädda Dorothy! Död eller levande!

Har det också hänt dig att du i ena stunden är på väg att köpa mjölk, och i den andra har du hamnat i landet Oz? Då har du mest troligt köpt biljett till jubileumsföreställningen Trollkarlen från Oz!

Där låter Medicinarspexet dig följa med Dorothy och hennes nyfunna vänner på en spännande resa på jakten efter organ längs gula vägar och genom gröna städer. I alla väderstreck väntar nya utmaningar som tar våra oanade möten med konstiga häxor och jobbiga apor.

Det blir en spännande och fartfylld föreställning med mycket musik, sång och dans, men frågan kvarstår dock: Kommer Dorothy någonsin hitta hem igen? Och hur blev det med den där mjölken?

Föreställningarna äger rum på Vävenscenen följande tider:
30/11 kl 19:00
1/12 kl 19:00
2/12 kl 13:00 och kl 18:00
3/12 kl 16:00

Insläpp 15 minuter före föreställningsstart. Onumrerade platser.

Biljetter släpps 13/11 och säljs därefter lunchtid på Cafe Nian och i Lindellhallen, samt dygnet runt via Medicinarspexet.se

UMS medlemmar har rätt till 20kr rabatt genom att välja biljettkategorin märkt med ”UMS-rabatt” vid köp på hemsidan. Alternativt visa upp ditt kårleg vid någon av de fysiska försäljningsställena. Biljetter köpta med rabatt är endast giltiga om giltigt kårleg och id-kort kan uppvisas i dörren. OBS! Endast en (1) rabatt/kårleg.

Observera att jackor och större väskor inte får tas med in i salongen utan måste hängas in i garderoben. Gratis garderob.

Passa även på att köpa en biljett till söndagen till rabatterat pris om du köpt biljett till annan föreställning. Detta gäller vid köp på cafe Nian eller Lindellhallen. Observera dock att detta erbjudande inte kan kombineras med andra rabatter.

Du som köper biljett får förutom en oförglömlig upplevelse rabatt på hotellet U&me via en rabattkod på biljetten.

Medicinarspexet vill passa på att tacka dig som köper biljett då du bidrar till att vi kan fortsätta spexa och underhålla dig även nästa år. Andra som förtjänar tack är våra sponsorer. I år sponsras vi bland annat av UEFF (filmfestivalen), Kahls te och kaffehandel, Umeå medicinska studentkår, Högtidskläder, WESC, NTK, Umeå Studentkår, Ica Ålidhem, MVG, Star Audio, Umeå Congress, YNK Produktion AB samt Vertex.

Så passa på att köpa din biljett redan idag (gör det, dom tar slut fort), så ses vi på Väven i december!

 

Psst! Är du gammal MESKare och letar efter mer info ang. jubileet? Kika här!

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara