MESK

Medicinarspexet Umeå

Tack alla sökande!

2016 maj 31
Kuno Mesksson

I helgen hölls Audition för alla intresserade inför höstens föreställning. Många var ni som kom och sökte, tack för det! Duktiga var ni också vilket gjorde juryns arbete med att välja ut skådespelare/dansare/MESKtettare/körare svårt! Efter många timmar blev dock en cast bestämd och alla sökande håller på att meddelas om utfallet i detta nu. Spännande värre!

Till alla er som fått en plats i höstens spex: Ett stort fett GRATTIS! Vi ser fram emot en härlig spexhöst tillsammans med er!

Till alla er som kanske blev besvikna och inte fick den roll ni ville ha, misströsta inte! Det finns fler chanser och man kan alltid gå med i någon av de andra grupperna i spexet som inte kräver audition för o få hänga med alla härliga spexare och lära sig mer om hur hela spexcirkusen fungerar, gå med, du kommer inte ångra dig!

Lämna ett svar