MESK

Medicinarspexet Umeå

Lite pepp!

2016 november 14
Kuno Mesksson

Hej alla härliga spexare!

Nu är biljettförsäljningen i full gång och tänkte bara peppa er lite genom  att berätta att vi idag, första försäljningsdagen har sålt nästan 300 biljetter! De går åt som smör i solsken vilket ju är superkul! Dock innebär det ju att det är dags att peppa vänner och bekanta att få tummen loss och köpa biljetter så snart som möjligt om de vill se en viss föreställning. Den vi sålt mest till idag är lördagkväll där 1/3 redan är slut, och fredag kväll ligger inte långt efter, kommer bli ett härligt tryck! 😀

Peppa vänner, bekanta och varandra! Snart kör vi och det kommer bli en fantastisk spexvecka!

Massa kramar!

/Eder ena halva av Produkteamet

P.S. Inte tid att springa till nian/lindellhallen under lunchen? Du vet väl att du kan köpa biljetter här på hemsidan också! Bara klicka in under MESK 2016 – Biljetter så har du biljetterna på din mejl snabbt och enkelt!

Lämna ett svar