MESK

Medicinarspexet Umeå

Kick-Off för Medicinarspexet ht 2017 (Jubel och Jubileum)

2017 augusti 22
Kuno Mesksson

Grattis, du har blivit antagen till Hogwarts skola för häxkonster och trolldom! Vänligen läs bifogat brev för mer information.

Kick-Off för Medicinarspexet ht 2017 (Jubel och Jubileum)

 

Hej alla underbara spexare!

 

Varmt välkomna till en ny, fantastisk spextermin! I höst är det jubileumsår för Medicinarspexet och med detta i åtanke vill Festgruppen trolla fram en magisk afton till Kick-Off. Vi är glada att informera er att ni är välkomna att tillbringa en förtrollande kväll på Hogwarts, kvällen går i Harry Potter-anda (det går JÄTTEbra att klä ut sig, folk gör sånt).

 

Frågor som bör besvaras innan de uppkommer:

Varför ska jag delta i Kick-Offen?

Jo, för att det är en helkväll (med möjlig förlängning till morgon) där du får chansen att möta andra spexare, härliga människor som kommer att bli din familj under höstens produktion. Du får låta, leka, skratta, dricka kaffe, fika, lära känna, bada badtunna, vara med på allra första manusuppläsningen och du kommer få reda på spexets Tema- som är hemligt för ALLA andra! DET är faktiskt kul. Dessutom kommer det finnas mat. Och vem blir inte glad av mat?

 

Behöver jag ta med något utöver mig själv?

Om du tänker bada uppskattas badkläder och handduk. Badtunnor innehåller också vattenvarelser. Det vore otrevligt att göra dem obekväma i onödan.

Om du planerar att sova över rekommenderas madrassliknande, sovsäck eller annat behagligt. Och tjocksockar. Golvet kan upplevas kallt och tjocksockar är faktiskt alltid ursäktade. Stickade tröjor med ”pinsamma” mönster på är också rimliga att dra på i höstmyset.

Om du önskar förtära öl eller annan sköndryck – medtag sådan. Det kommer att finnas lite alkoholfria alternativ på plats.

Om du kommer (klart du kommer!)- ta för dig av spexanda, ha gärna med nyfikenhet, glädje och magiskt humör!

 

Vad blir det för mat?

Traditionen bjuder Kräftskiva. Somliga säger att man aldrig blir mätt under såna. Men hörrni, vitlöksbröd blir man underbart degmätt av, om inte annat. Doften sköljs med fördel ned med kaffe eller punsch.

Och självklart finns det efterrätt. Vem behöver ens fråga det?

 

Datum: Lördagen den 16/9

Plats: Brattby (mellan Umeå och Vännäs, mer info kommer)

Tid: 18.00

Pris: 150 kr

 

Ps. Lämna gärna ugglor och andra magiska djur hemma. De är inte så bra på att städa.

Pps. Om din kompis trollar bort sig under kvällen, vänligen uppsök närmsta kaffekopp.

Ppps. Mischief managed.

 

Tusen kärlek och massa pepp- vi ser fram emot att träffa er alla!/

Eder (Fest)Magiledare Svea och Alfred

 

ANMÄLAN sker via följande länk: https://goo.gl/forms/CLhcFUMAKkVYYmYN2

 

Lämna ett svar