MESK

Medicinarspexet Umeå

Äntligen på Väven!

2018 november 19
Kuno Mesksson

Producenten Lisa håller årets första Sagamöte

Orkestern har tagit plats

Sjungande skådis är taggade på soundcheck

Foto: Josefine Carlsson

Som vi har längtat, äntligen har vi flyttat in på Vävenscenen! Tidigt i morse åkte lastbilen med all dekor, smink, kostymer mm från campus ner till Väven och nu börjar allt och alla hitta sin plats i loger och backstage-område. Bygg har haft sitt första rep på scen och om vi får säga det själva ser det riktigt snyggt ut! Första Sagamötet har hållts av vår fina producent Lisa och nu håller orkestern och sjungande skådis på att soundchecka för fullt. Nu är Spexveckan, eller Sagaveckan som vi kallar den, verkligen igång på riktigt!

Vi är taggade, hoppas ni också är det och att vi ses på någon av föreställningarna senare i veckan! Har du inte köpt biljett än så skynda fynda, fredag och lördag kväll är redan slut och torsdagens premiär har inte många biljetter kvar heller!

 

 

Lämna ett svar