MESK

Medicinarspexet Umeå

Publikrekord!

2018 december 1
Kuno Mesksson

Stort tack alla som kom och såg årets föreställning Mulan!

Vi som jobbat med spexet hade superkul och det hoppas vi att ni i publiken också hade! Extra kul var att ni var så många som ville komma och se höstens föreställning, hela 1489 stycken var ni som kom för att se oss, vilket är nytt publikrekord för Medicinarspexet! Tack tack tack!

Nu tar vi en välförtjänt paus innan arbetet med nästa års föreställning drar igång efter jul. Hoppas vi ses då igen! Har ni redan spexabstinens? Misströsta inte! Nu i dagarna har vår systerförening Umespexet audition till vårens föreställningar och redan i april tar de vår plats på Vävenscenen för att underhålla er i publiken! Så håll utkik på deras hemsida (www.umespexarna.se) och på Facebook för mer information från dem. Och glöm såklart inte bort oss! Fortsätt hålla koll här på hemsidan för senaste nytt om vad som händer i MESK och på Facebook för att hålla koll på när audition för nästa års föreställningar hålls, och såklart för föreställningsdatum för MESK 2019!

Tills dess allt gott och glöm inte:

Våga vara töntig!

Lämna ett svar