MESK

Medicinarspexet Umeå

Tema och biljettsläpp!

2019 oktober 3
Kuno Mesksson

Medicinarspexet presenterar stolt 2019 års produktion, Fantomen på Operan! Biljetter finns att köpa redan nu via vävens hemsida, tickster eller länk nedan!

Bli spexare!

2019 augusti 23
Kuno Mesksson

Hej alla taggade människor!!

Hösten närmar sig med stormsteg och så även 2019 års Medicinarspex. Audition må ha passerat, men vi har fortfarande öppet intresseanmälan till våra fantastiska offstage-grupper! Passa på! Ta chansen! Vi är en varm skara studenter och icke-studenter som alla kan intyga att du inte lär ångra dig. Hoppas vi ses till hösten, och kom ihåg: våga va’ töntig!

 

Publikrekord!

2018 december 1
Kuno Mesksson

Stort tack alla som kom och såg årets föreställning Mulan!

Vi som jobbat med spexet hade superkul och det hoppas vi att ni i publiken också hade! Extra kul var att ni var så många som ville komma och se höstens föreställning, hela 1489 stycken var ni som kom för att se oss, vilket är nytt publikrekord för Medicinarspexet! Tack tack tack!

Nu tar vi en välförtjänt paus innan arbetet med nästa års föreställning drar igång efter jul. Hoppas vi ses då igen! Har ni redan spexabstinens? Misströsta inte! Nu i dagarna har vår systerförening Umespexet audition till vårens föreställningar och redan i april tar de vår plats på Vävenscenen för att underhålla er i publiken! Så håll utkik på deras hemsida (www.umespexarna.se) och på Facebook för mer information från dem. Och glöm såklart inte bort oss! Fortsätt hålla koll här på hemsidan för senaste nytt om vad som händer i MESK och på Facebook för att hålla koll på när audition för nästa års föreställningar hålls, och såklart för föreställningsdatum för MESK 2019!

Tills dess allt gott och glöm inte:

Våga vara töntig!

Äntligen på Väven!

2018 november 19
Kuno Mesksson

Producenten Lisa håller årets första Sagamöte

Orkestern har tagit plats

Sjungande skådis är taggade på soundcheck

Foto: Josefine Carlsson

Som vi har längtat, äntligen har vi flyttat in på Vävenscenen! Tidigt i morse åkte lastbilen med all dekor, smink, kostymer mm från campus ner till Väven och nu börjar allt och alla hitta sin plats i loger och backstage-område. Bygg har haft sitt första rep på scen och om vi får säga det själva ser det riktigt snyggt ut! Första Sagamötet har hållts av vår fina producent Lisa och nu håller orkestern och sjungande skådis på att soundchecka för fullt. Nu är Spexveckan, eller Sagaveckan som vi kallar den, verkligen igång på riktigt!

Vi är taggade, hoppas ni också är det och att vi ses på någon av föreställningarna senare i veckan! Har du inte köpt biljett än så skynda fynda, fredag och lördag kväll är redan slut och torsdagens premiär har inte många biljetter kvar heller!

 

 

Tävling!

2018 november 12
Kuno Mesksson

VINN BILJETTER TILL ÅRETS FÖRESTÄLLNING!

Vill du vinna två biljetter till årets föreställning Mulan? Vill du se komedi, teater, dans, sångnummer och orkester?

Nu har du och en kompis chansen att få gå gratis på söndag 25/11 på Vävenscenen.

Klicka in på våran facebooksida och tagga en vän som du vill gå på spex med och dela inlägget för att vara med i utlottningen av två fribiljetter. Vi lottar ut en vinnare 20/11.

Skynda fynda!

2018 november 9
Kuno Mesksson

Foto: Jesper Dahlberg

Ojojoj! en tredjedel av biljetterna är redan sålda!

Så låt inte detta hända dig, säkra din biljett till Medicinarspexet 2018: Mulan redan idag!

Biljettsläpp!

2018 oktober 19
Kuno Mesksson

Nu har biljetterna till höstens spex Mulan äntligen släppts! Skynda dig att köpa redan de första dagarna så bjuder Kahls på NUS på en gratis kopp kaffe! Vi ses på Vävenscenen i november!

Soundcheck

2017 november 28
Kuno Mesksson

Nu är vi på plats på väven sedan igår, inflytande med dekor, ljus, kostym, instrument och en fantastisk stämning. Dagens schema bjuder på teknisk rep och sakta med säkert närmar sig morgondagens genrep och premiären på torsdag!
Biljetter finns fortfarande, även fast viss föreställningar är slutsålda. Gå in på medicinarspexet.se och säkra en av de kvarvarande redan idag!
Foto: Erik Flinth, @jaeflinth

Inflyttade!

2017 november 27
Kuno Mesksson

Klockan 8 imorse samlades spexet och påbörjade flytten från lärarhuset ner till vävenscenen och nu pågår inflytt och teknikförberedelser för fullt! Vi är superpeppade, hoppas ni också är det! På torsdag smäller det! 😀

Oz börjar hänga ihop!

2017 november 26
Kuno Mesksson


Årets sista rephelg innan det är dags för oss att äntligen få bjuda in er i publiken till vår fantastiska föreställning är i full gång! Dekoren är snygg, kostymerna fantastiska och allt har kommit ihop till en härlig och rolig föreställning! Imorgon flyttar vi in på teatern och på torsdag smäller det för storartad premiär, vi längtar så! Varmt välkomna till föreställningen Trollkarlen från Oz! 😀